Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj murovaná poschodová rekreačná chata Domaša

Nová Kelča
95 000 €
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kúpou ihneď voľnú murovanú chatu vo vyhľadávanej lokalite Domaše - časť Nová Kelča, v tesnej blízkosti kempu, s nádherným výhľadom na Domašu. Chata bola postavená v roku 2006, má pridelené súpisné číslo. 

Zastavaná plocha chaty je 37 m2, úžitková plocha 74 m2. Na prízemí sa nachádza vstup, obývacia časť, kuchyňa, vybavená indukčnou varnou doskou, bojlerom na ohrev teplej vody, drezom a skrinkami s dostatkom úložného priestoru. V kúpeľni sa nachádza umývadlo, sprchovací kút a WC. Z bočnej strany oproti kuchynskej linke je umiestnené schodište na poschodie, pod ním vznikol priestor na ďalšiu časť kuchynskej linky, ktorá slúži ako ďalšia pracovná plocha a pri schodišti je aj chladnička. Pri vstupe sa nachádza funkčná kachľová pec na kúrenie drevom.

Na poschodí chaty je celý priestor otvorený, disponuje dvomi oknami, takže je možné ho časom predeliť a vytvoriť 2 samostatné izby, aktuálne je vcelku používaný na spanie a má balkón s výhľadom na okolie a priamo na vodu. 

Chata má prípojku na elektrinu, obecnú vodu, studňu. Pozemok s rozlohou 152 m2 je nádherne upravený. Na dvore sa nachádza drevený altánok na posedenie a grilovanie. Prístup k chate je po susednej parcele, so zapísaným právom prechodu a prejazdu pre budúceho kupujúceho. 

Túto chatu vzhľadom na jej polohu, stav, a vybavenie jednoznačne odporúčam. Obhliadka možná po dohode kedykoľvek. Príďte sa pozrieť naživo a užite si aj záver tejto letnej sezóny v tejto skvelej nehnuteľnosti. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
37 m2
Úžitková plocha:
74 m2
Plocha pozemku:
152 m2
Zastavaná plocha:
37 m2
Podlahová plocha:
74 m2
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
1.5 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape