Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Upravená cena NOVOSTAVBA 4 izbového tehlového rodinného domu - do jari bývajte v novom :-)

Teriakovce
215 000 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • MHD
  • Turistika
  • Luxusný
  • Škola, škôlka
  • Krb

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Teriakovce, ktorá je dostupná aj MHD. Rodinný dom je v štádiu HOLODOM, v prípade požiadavky je možné okamžité začatie prác do stavu na kľúč, len je potrebné si vybrať materiály na podlahy, dvere, sanitu, obklady a dlažby. Znalecký posudok v aktuálnom stave je 251.000 Eur, po dokončení budúca hodnota 334.000 Eur, čo umožňuje bezproblémové čerpanie hypotéky na vyššiu sumu. Skutočné náklady na dokončenie do stavu na kľúč sú vo výške cca 25.000 Eur. Stavebník ponúka ako bonus zdarma prácu na kompletné dokončenie kúpeľne - osadenie dlažby, obkladov, sanity, zariaďovacích predmetov. Cena domu je upravená na 215 000 €. Kúpa je možná hneď, vrátane čerpania hypotekárneho úveru, dom je už zapísaný v katastri ako rozostavaná stavba. Súčasťou ceny je aj pozemok a podiel na prístupovej ceste, ktorá bude v krátkom čase upravená betónom. Dom sa nachádza v časti obce, ktorá je situovaná pod lesom a poskytuje nádherný výhľad na okolité prostredie. Do lesa je to peši len niekoľko minút, a môžete pokojne relaxovať, prechádzať sa, bicyklovať v tesnej blízkosti prírody.
IS: elektrina, obecná voda, kanalizácia, dátové prípojky.
Dom má skutočne skvelé dispozičné riešenie: Veľká predsieň s priestorom na vstavanú skriňu aj vešiakový panel s botníkmi nám otvára vstup do dennej a nočnej časti rodinného domu: Naľavo sa nachádza veľká otvorená dispozícia obývačky s kuchyňou o výmere takmer 40 m2 - s priestorom na kuchyňu v tvare U, jedálenskú časť, a obývačku s krbom, TV stenou a výstupom na terasu o výmere 20 m2, orientovanú do časti s výhľadom na prírodu. Tu sa bude odohrávať väčšia časť spoločne stráveného času s rodinou. V pravej časti domu hneď za predsieňou sa nachádza rodinná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, ktorá je pohodlne dostupná z oboch detských izieb aj z obývačky. Dve izby s dostatkom priestoru na vstavané skrine sú určené buď pre deti, alebo pre hostí, alebo pracovne.
Nadštandardne veľká spálňa s komfortom vlastnej kúpeľne a veľkým priestorom na šatník a k tomu s výstupom na terasu je určite zaujímavá pre každého, kto má rád väčší priestor. A ten výhľad na nočnú oblohu je taktiež na nezaplatenie.
Terasa je prístupná z troch izieb - z obývačky, detskej izby aj zo spálne. Všade je osadená balkónová zostava so zníženým profilom - tzn. HS portál. Po osadení prestrešenia bude táto terasa mať dostatok priestoru na exteriérovú gaučovú súpravu, gril, stôl a stoličky, nakoľko jej rozmery sú 2,7 m x 7,5 m.

Stavba je z tehly, obvodové murivo hrúbka 300 mm, Brittherm, zateplenie polystyrén 20 cm, omietky.
Okná izolačné trojsklá, farba z vonkajšej strany Antracit, z vnútornej strany biela. Príprava na elektrokotol, aj na tepelné čerpadlo - výber je na budúcom kupujúcom. Kúrenie - podlahové teplovodné. Pripravený komín na kozub. Strecha pultová - Sikaplan, keramické stropy, zvnútra pohľadový sadrokartón.
Podlahy – podlahový polystyrén a poter, biela interiérová maľba – 2x hygienický náter. Vybavenie kúpeľní: osadený modul Geberit, výstupy na umývadlo, odpady a prívody vody. Príprava elektroinštalácie kompletná - je potrebné osadiť zásuvky a vypínače, príprava na elektrické vonkajšie žalúzie, kamerový systém. Bleskozvody funkčné.

Financovanie je možné aj hypotekárnym úverom už od teraz. Hypotéku na mieru Vám sprostredkujeme spolu s rezerváciou tejto nehnuteľnosti. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
115 m2
Plocha pozemku:
500 m2
Zastavaná plocha:
130 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Pozrieť na mape