Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rozostavaný 5 izbový rodinný dom na veľkorysom pozemku 1050 m2 v obci Podhorany

Podhorany
185 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj veľký, svetlý krásny rozostavaný dom v obci Podhorany, na novej uličke s rodinnými domami na slnečnom kopci. Dom má zastavanú plochu 112 m2, má sedlovú strechu a pôvodne mal byť 4 izbový, ale došlo k zmene, ktorou sa využil aj priestor v podkroví a vznikla tam ďalšia izba s kúpeľnou a úložný priestor (pôjd) na uskladnenie rôznych vecí z domácnosti. 

Dispozícia: vstup z bočnej strany domu, chodbičkou s priestorom na odloženie oblečenia a obuvi sa dostávame do veľkej obytnej zóny domu - obývačka s kuchyňou v nadštandardne veľkom rozmere, s výstupom na prestrešenú terasu v prednej časti domu. Druhé terasové dvere vedú na pozemok na bočnej strane domu. Pozemok je rovinatý, s miernym prevýšením (1 meter) v jednej časti z bočnej strany domu. Terénnou úpravou je možné docieliť aj rovinku. Z obývačky prechádzame chodbičkou k 3 izbám a kúpeľni, ktorá má priestor na vaňu, sprchový kút, WC, aj dve umývadlá, práčku aj sušičku a plus dostatok ďalšieho miesta na kúpeľňový nábytok. Z tejto kúpeľne je vedená voda aj odpad hore do podkrovia, kde môže vzniknúť ďalšia malá kúpeľňa. Z tretej izby je možné urobiť schodište do podkrovia - do piatej izby.  

Dom je postavený z Ytongu, strecha škridľa, plastové okná. Elektroinštalácia a rozvody kúrenia sú hotové. Kúrenie elektrokotlom - dom bude plne elektrifikovaný, čím sa dostanete do nízkej tarify odberu elektriny. Voda - studňa, vzadu na pozemku septik. Možné doplnenie čističky. 

Dom je kúpou ihneď voľný, pre seriózneho záujemcu možnosť dohody na cene. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
112 m2
Úžitková plocha:
140 m2
Plocha pozemku:
1050 m2
Zastavaná plocha:
112 m2
Podlahová plocha:
140 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
nie
Materiál:
Ytong
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape