Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezervovaný....Prekrásny 2 izbový byt centrum, Sabinovská, kompletná rekonštrukcia, zariadený, ihneď pripravený na bývanie

Prešov
129 000 €
  • Slnečný
  • Obchody
  • MHD
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj byt, ktorý je krásne a elegantne zrekonštruovaný, s vychytávkami, aké sú ozaj potrebné pre maximálne využitie priestoru. Byt je veľký, má 59 m2, pôsobí svetlým, vzdušným dojmom, a bude sa Vám určite páčiť. Dispozícia: Priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou, botníkom z paliet, a miestečkom na pohodlné obúvanie poskytuje dostatok priestoru na pohodlné uloženie si oblečenia a obuvi po príchode domov. Vľavo je vstup do kuchyne, ktorá je robená stolárom na mieru, a skladá sa z dvoch oproti sebe stojacich častí, s maximálnym využitím odkladacieho priestoru - otvoreného aj uzavretého. Má plynový sporák s elektrickou rúrou, komínový digestor, granitový drez, veľkú potravinovú skriňu, chladničku s mrazničkou, sušičku na prádlo - okrem stola a stoličiek je všetko, čo vidíte na foto, súčasťou predajnej ceny. Kuchynská linka je krásna, jej dizajn podčiarkuje nasvietenie dotykovým LED pásikom. Zásuvky sú výklopné, súčasťou pracovnej dosky. Na okne je v spodnej časti fólia, okná sú vybavené vonkajšími žalúziami. 
Obývačka sa nachádza po pravej strane od vstupu do bytu. Súčasťou je gaučová súprava, skrinka na stene, konzola na TV, poličkový regál. Za gaučovou súpravou je kútik s kreslom. 
Spálňa je samostatná, poskytuje dostatok priestoru na prípadné osadenie budúcej vstavanej skrine. Aj napriek tomu, že je v nej umiestnená aj detská postieľka, je priestranná a vzdušná. 
Bytové jadro je murované,  v kúpeľni je predná časť s umývadlom na doske, pod ktorou je práčka a úložný priestor. V kúpeľni bola ponechaná vaňa, s peknou sklenenou zástenou. Oproti umývadlu sú úložné skrinky na drogériu a kozmetiku, zostávajú súčasťou bytu. Samostatné WC má vstavanú skriňu na obuv v prednej časti, v zadnej časti nad toaletou je až po strop policová skriňa.

Tento byt bol rekonštruovaný s citom a so zohľadnením všetkých potrieb rodiny. Jedinou nevýhodou je to, že byt nemá balkón, ale v tomto type bytových domov to tak proste je.
K bytu patrí pivnica a spoločný priestor na bicykle. 

Bytový dom je v tesnej blízkosti zastávky autobusov a trolejbusov, na križovatke Sabinovskej s Bjornsonovou. Je mierne zapustený dovnútra, oproti veľkému bytovému domu, v ktorom sa nachádza pošta a obchody. Pred domom je chodník a zeleň.  
Inkaso pre 3 osoby je okolo 170 Eur, a stačí na pokrytie spotreby rodiny s malým dieťatom s menšími preplatkami. 
Tento byt vzhľadom na jeho polohu jednoznačne odporúčam, na vlastné bývanie aj na prenájom. Financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru je možné Vám spostredkovať spolu s kúpou tejto nehnuteľnosti.
Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
59 m2
Úžitková plocha:
59 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Loggia:
nie
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape