Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajatý do 1.4.2025.... Prenájom 1 izbového bytu Sekčov Sibírska, čiastočne zariadený

Prešov
450 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom 1 izbový byt vo väčšej výmere, ktorý má oproti vstupným dverám bytové jadro - kúpeľňu a WC - a po stranách sa nachádzajú izby. Vľavo je veľká priestranná kuchyňa, ktorá je kompletne vybavená spotrebičmi a kuchynskými potrebami, stôl a stoličky, chladnička s mrazničkou, sporák, rýchlovarná kanvica, potravinová skriňa, koberec. Z okna je výhľad na sídlisko a na parkovisko. Bytový dom sa nachádza v časti Sibírskej ulice, ktorá je bližšie k Bille ako ku konečnej. Za bytovým domom je Sibírska základná škola. 

V druhej časti bytu je veľká priestranná izba, s TV skrinkami a televízorom, 1 skriňa a 1 váľanda. Ďalší nábytok ako je gaučovka, prípadne ešte jedna posteľ, aby vznikla manželská, je možné zo strany majiteľa doplniť. Izba je dostatočne priestranná, zmestí sa tam aj dvojposteľ, aj gaučová súprava s konferenčným stolíkom oproti TV. V byte je zavedený optický internet Orange aj s televíznymi programami. Bývanie so zvieratami je vylúčené. Cena je vrátane internetu a energií. Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
42 m2
Podlahová plocha:
42 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
8
Celková plocha:
42 m2
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape