Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom krásny 3 izbový mezonetový byt v nadstavbe Budovateľská ulica

Prešov
750 €/mesiac
vrátane energií

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom krásny 3 izbový mezonetový byt v bytovom dome na Budovateľskej ulici, ide o  zabývanú novostavbu v nadstavbe bytového domu, so skvelou dostupnosťou na všetky smery v Prešove, hneď pri zastávke MHD. Byt je zariadený, má výmeru 81 m2, má priestrannú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom, predsieň, úložný priestor, prvú kúpeľňu s WC, práčkou a kotlom, ktorý zabezpečuje samostatné kúrenie, na poschodí spálňu, izbu a druhú veľkú kúpeľňu s vaňou, WC, umývadlom na poschodí. Z predsiene bytu vstupujeme do otvoreného priestoru obývačky s kuchyňou, celý priestor je zariadený, obývačka má výstup na pekný veľký balkón so skvelým výhľadom. 

V predsieni sa nachádza schodište na horné podlažie bytu, kde je stredová chodba a z nej sa vstupuje do izieb aj kúpeľne. Všetky izby sú taktiež zariadené. 

Parkovanie je vo vnútrobloku bytového domu, na parkovisko je vidieť z balkóna. 

Byt je určený na dlhodobý prenájom a je voľný ihneď. Byt pre jeho polohu a vybavenie jednoznačne odporúčam. Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
81 m2
Podlahová plocha:
81 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2014
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
81 m2
Plocha balkóna:
2 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape