Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj útulný čiastočne zariadený 3 izbový byt Sídlisko 3 - s dvomi loggiami a garážou, Prešov ul. Prostejovská

Prešov
115 000 €
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj skvelý 3 izbový byt centrálnej časti sídliska 3, pri zastávke MHD Vukov. K bytu je možné dokúpiť aj garáž v cene 25.000 €. Nachádza sa 500 m od bytového domu. Bytový dom sa nachádza len niekoľko metrov od potravín CBA, lekárne Benu a zastávky MHD. Je dvanásťposchodový, byt sa nachádza na 3.poschodí na východnej strane, k dispozícii sú 2 výťahy - malý a veľký. Oba balkóny sú orientované na východ, teda v lete popoludní je na nich príjemný tieň. 

Byt prešiel rekonštrukciou pred cca 10 rokmi, v rámci nej bola vymenená elektroinštalácia na 80%, okrem podlahových zásuvkových rozvodov, ktoré sú zaliate v betóne. Po odstránení umakartového jadra bola kúpeľňa a WC vymurovaná a boli osadené nové rozvody vody. 

Dverové zárubne sú z masívu, dverové krídla sú so sklenenou výplňou. Po udelení právoplatného stavebného povolena bola veľká izba rozdelená na 2 samostatné izby, s otvorom do panela pre vstup do terajšej detskej izby. Vznikla teda rodičovská spálňa a izba, pod stropom sú osadené drevené okná na zabezpečenie vetrania a prístup svetla do spálne. 

V priestrannej chodbe je vstavaná 4 dverová skriňa, bezpečnostné dvere, úložný priestor nad vešiakovou stenou a skrinkami na obuv. Z predsiene vstupujeme do priestoru pred kuchyňou, naľavo vstup do samostatného WC s malým umývadlom. Taktiež ešte pred kuchyňou je vstup do spálne. V kuchyni je vstavaná plynová varná doska a elektrická rúra. Za kuchynskou linkou je jedálenský kút, vstup do detskej izby, výstup na loggiu, vstup do kúpeľne a do obývačky s ďalšou loggiou. 

Kúpeľňa má neutrálne obklady, vaňu, umývadlo, práčku, a skrinky, ktoré poskytujú úložný priestor. 

Na loggii z kuchyne sú na stene držiaky na 2 bicykle. 

Obývačka má TV kút, dostatočne veľký priestor na veľkú gaučovú súpravu a výstup na loggiu. 

Byt je útulný, má výmeru 57 m2 a spĺňa požiadavky pre bývanie rodiny s dieťaťom, alebo rodiny so starším členom. Inkaso je stále rátané na 2 izbový byt - cca 180 € pri trojčlennej rodine. 

V byte zostávajú spotrebiče, komplet kuchyňa s jedálňou a skrinky, ktoré tvoria úložný priestor, teda bude potrebné po kúpe doplniť len nábytok na spanie a sedenie v obývačke. 

Tento byt vzhľadom na jeho vybavenie, rekonštrukciu a polohu jednoznačne odporúčam. Nemá žiadnu ťarchu a je vhodný na okamžité čerpanie hypotekárneho úveru. V prípade seriózneho záujmu je možná dohoda na cene. 

Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
57 m2
Podlahová plocha:
57 m2
Skladová plocha:
2 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
12
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
57 m2
Plocha loggie:
3 m2
Počet logií:
2
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape