Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajatý do 1.1.2025 2,5 izbový byt Sekčov Martina Benku, zariadený.

Prešov
600 €/mesiac
vrátane energií

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom krásny 2,5 izbový byt v bytovom dome na Martina Benku, so skvelou dostupnosťou na Sekčove. Byt je po rekonštrukcii, má výmeru 56 m2, má priestrannú obývačku, spálňu a jednu malú samostatnú izbu pri kuchyni s výstupom na balkón. Môže slúžit ako pracovňa, alebo detská izbička. Pri vstupe do bytu v predsieni sa nachádza šatník, vstavaná skriňa, veľké zrkadlo a oproti dverám do bytu sa vstupuje do peknej veľkej obývačky. 

Napravo je prechod do šikovnej kuchyne s jedálenským stolom. Pred vstupom do kuchyne je kúpeľňa s vaňou, WC, práčkou, umývadlom so skrinkou a zrkadlom a odkladacím priestorom na drogériu a kozmetiku. Z kuchyne je prechod do spálne a do malej izby, z ktorej sa vychádza na loggiu. 

Byt je zariadený, a pripravený na bývanie pre nového nájomcu bude po novom roku, od 2.1.2024. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
56 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
5
Plocha loggie:
3 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape