Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM 2,5 izbového bytu s balkónom v rodinnom dome, Slovenská ulica Kapušany

Kapušany
520 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom priestranný byt v rodinnom dome s dvorom a výborným prístupom do mesta. V dome sa nachádzajú 2 samostatné byty. 2 a pol izbový byt je na 2. poschodí, pod ním je ešte jeden byt. Vstup do domu schodíkmi spredu, vnútorné schodište je spoločné pre oba byty. Na 2 poschodí pred vstupom do bytu sa nachádza predsienka s výstupom na balkón, ktorú bude využívať iba nájomník, na uloženie oblečenia a obuvi. 

Po vstupe do bytu vchádzame do chodby, na jej ľavej strane vchádzame do peknej izby s výstupom na balkón s nádherným výhľadom na Kapušanský hrad. Za ňou sa nachádza veľká spálňa so skriňou a dvomi posteľami a francúzskym balkónom do záhrady. Oproti vstupným dverám bytu pri spálni sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, WC, a prípravou na zhora plnenú práčku.

Na pravej strane domu je vstup do peknej podkrovnej kuchyne, s dostatkom miesta aj na gauč, stolík, TV, táto miestnosť môže slúžiť ako centrálny obývačkový priestor, čím sa izby stanú samostatnými, alebo môže byť nábytok z izby s balkónom presunutý inde a tam vznikne pekná veľká obývačka. 

V kuchyni je linka, sporák a digestor, na jej začiatku sa bude nachádzať veľká chladnička. Pod podkrovnými oknami je pekný priestor na jedálenský stôl, a v časti bližšie pri dverách môže byť malá pohovka so stolíkom, a vzadu je ešte dostatok priestoru na ďalší úložný priestor, či už na kuchynské veci, alebo aj iné. Ostatný nábytok podľa potreby je možné po dohode doplniť zo strany majiteľa.

Parkovanie pre auto bude vo dvore rodinného domu, na auto budete vidieť zo spálne. Možnosť využívať aj dvor, na grilovanie a oddych a bývať v prostredí s výhľadom a napriek tomu dopravne veľmi dobre dostupne. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom (viac ako rok). Podmienkou je zloženie 2 mesačného depozitu. Cena je vrátane energií a internetu. Pre bližšie info a termín obhliadky kontaktujte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
70 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
10 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Pozrieť na mape