Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM 3 izbového bytu v rodinnom dome Slovenská ulica Kapušany

Kapušany
600 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom priestranný byt v rodinnom dome sdvorom a výborným prístupom do mesta. V dome sa nachádzajú 2 samostatné byty. 3 izbový byt je na 1. poschodí, nad ním je ešte jeden byt. Vstup do domu schodíkmi spredu, jedno schodište (cca 10 schodov) je k vstupným dverám do bytu, schodište je spoločné pre oba byty.

Po vstupe do bytu vchádzame do chodby, na jej ľavej strane vchádzame do krásnej priestrannej rohovej izby s dvomi oknami s nádherným výhľadom na Kapušanský hrad. Za ňou sa nachádza veľká spálňa so vstavanou skriňou na celú šírku izby, veľkou manželskou posteľou a oknom do záhrady. Oproti vstupným dverám bytu pri spálni sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom, WC a rebríkovým radiátorom, a práčkou.

Na pravej strane domu je vstup do jedálne, ktorá môže byť aj obývačkou, z ktorej je vstup do plne vybavenej kuchyne so vstavanými spotrebičmi, sporákom, chladničkou a kuchnskou linkou do L - s oknom na bočnú stranu domu. Aktuálne je byt zariadený čiastočne, v jedálni je stôl, gauč (ešte nerozbalený), v jednej z izieb jednolôžková posteľ, v spálni posteľ a vstavaná skriňa. Ostatný nábytok podľa potreby je možné po dohode doplniť zo strany majiteľa.

Parkovanie pre auto bude vo dvore rodinného domu, na auto budete vidieť zo spálne. Možnosť využívať aj dvor, na grilovanie a oddych a bývať v prostredí s výhľadom a napriek tomu dopravne veľmi dobre dostupne. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom (viac ako rok). Podmienkou je zloženie 2 mesačného depozitu. Cena je vrátane energií a internetu. Pre bližšie info a termín obhliadky kontaktujte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
90 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape