Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Špeciálna ponuka: murovaný 3 izbový dom vo vyhotovení ŠTANDARD s pozemkom 438 m2 FINTICE-GRIBĽOVEC, komplet IS

Fintice
179 000 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • MHD
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Využite skvelú ponuku na predaj murovaného 3 izbového rodinného domu s nádhernou terasou a skvelým pozemkom s výhľadom na kapušanský hrad a západ slnka každý deň, pripravený na bývanie v marci 2024. 

Domček o veľkosti priestranného 3 izbového bytu (detská izba pre 2 deti) má skvelý potenciál na bývanie v tesnej blízkosti zastávky MHD - Fintice Gribľovec, linka č. 21, a nachádza sa ešte pred vstupom do obce Fintice, na rozhraní mestskej časti Nižná Šebastová a novovzniknutej štvrti Gribľovec.

Je prvým domom na novej ulici so všetkými IS a asfaltovou prístupovou cestou s chodníkom a zeleným pásom v budúcom vlastníctve obce (odvoz smetia, verejné osvetlenie, údržba cesty).  Rozmer pozemku cca 17 x 27 m umožnuje dostatok priestoru na záhradu, parkovanie 2 áut, predzáhradku, pohodlný vstup do domu. Priestranná terasa o výmere 15 m2 zväčší Váš obytný priestor kuchyne s obývačkou na takmer 46 m2.   

Dispozícia: VSTUPNÁ CHODBA – PREDSIEŇ s dostatkom priestoru na vstavanú skriňu, a dostatok úložného priestoru na obuv a oblečenie – výmera takmer 5 m2.

Z predsiene vstupujeme do centrálnej časti domu – CHODBA, uprostred ktorej sa nachádza KÚPEĽŇA o výmere cca 7 m2, vaňa alebo sprchovací kút so žľabom, umývadlo, príprava na osadenie práčky a sušičky, plus miesto na kotol, resp. tepelné čerpadlo. Samostatné WC s malým umývadlom.

V pravej časti chodby  sa nachádzajú 2 priestranné IZBY (spálňa 11,5 m2 a detská izba 12,7 m2) s dostatkom priestoru na vstavané skrine a pohodlné uloženie nábytku aj pre dve deti.

V ľavej časti domu vstupujeme do veľkého otvoreného priestoru OBÝVACEJ IZBY S KUCHYŇOU o výmere cca 31 m2, z obývačky výstup vonku na terasu o výmere 15 m2. Záhrada sa nachádza na ľavej časti pozemku a je dostatočne veľká, od obvodového múra do konca pozemku je vzdialenosť 12 metrov, v pravej časti pozemku šírka od domu 4 metre (parkovanie pre 2 autá), v prednej vstupnej časti od začiatku pozemku k domu vzdialenosť 6,5 metra.

Hypotéku na mieru Vám sprostredkujeme spolu s rezerváciou tejto nehnuteľnosti. Pre záujemcu o holodom, alebo uzavretú hrubú stavbu, prípadne pri kúpe na firmu sa informujte o cene telefonicky. 
Podrobné info o skladbe stavby, viac foto a viac typov rodinných domov nájdete na stránke https://www.domygriblovec.sk. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
85 m2
Úžitková plocha:
71 m2
Plocha pozemku:
438 m2
Zastavaná plocha:
132 m2
Podlahová plocha:
71 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
15 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape