Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom pozemok 800 m2 s malým domčekom na relax

Medzianky
330 €/mesiac
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom domček o výmere 20 m2, vhodný na bývanie pre jednu osobu, prípadne pár. Nachádza sa v obci Medzianky, neďaleko od odbočky reštaurácie Lietadlo, 4 km pred Hanušovcami, 17 km od Prešova. Skvelé dopravné spojenie, ak hľadáte túto lokalitu. Pozemok k domčeku má 800 m2, skvelé aj pre majiteľov zvieratiek, ktorí majú problém s bývaním v byte. Obec Medzianky je v tichom pokojnom prostredí, obklopenom prírodou.  Domček je napojený na elektrinu, obecnú vodu, a odpad má riešený formou žumpy. Všetky potrebné úkony samozrejme má na starosti majiteľ (kosenie, odčerpávanie žumpy, atď.) Ohrev vody je bojlerom, varenie na indukčnej varnej doske. Internet samozrejmosťou. V kúpeľni sa nachádza priestranný murovaný sprchovací kút 80 x 120 cm so závesom, sprchový set s ručnou sprchou aj dažďovou hlavou, WC, práčka, umývadlo na doske, zrkadlo s poličkou, kôš na prádlo, bojler. Vetranie pomocou okna. 

Domček má otvorenú dispozíciu, v ľavej časti je pred kúpeľnou kuchynská linka s drezom, malá chladnička s malým mraziacim boxom v retro dizajne, indukčná varná doska, skrinky. 

Zaujímavosťou je pódium, na ktorom je rozkladací gauč v retro štýle, nové čalúnenie, nový molitan, nové poťahy. Na zásuvkových skrinkách môže byť TV. Spod pódia, ktoré je poskladané z oceľových roštov, sa na kolieskach vysúva dvojmatrac 160 x 200 cm. Celú posteľ zasuniete aj s vankúšmi a paplónmi, priestoru je dostatok. Na pódium je výstup len pomocou schodíkov. 

Za dverami sa nachádza vešiakový panel a skrinka na obuv, ďalej je v domčeku stôl a 2 stoličky, a taktiež aj stolík a 2 kreslá. Doplnenie alebo výmena niektorých kusov nábytku je možná, taktiež výbavu do kuchyne je možné doplniť. 

Energie a internet sú v cene nájmu. 

Pred domčekom je panelová betónová terasa na vonkajšie sedenie, na ktorú pohodlne položíte exteriérový nábytok. Pre nájomcu doplníme slnečník, alebo markízu a záhradný domček. Okolo celého pozemku sú vysadené rýchlorastúce stromčeky, ktoré už budúce leto poskytnú súkromie. Doplnené bude ešte oplotenie. 

V domčeku je všetko nové, niektoré retro prvky vo forme zreštaurovaných kusov nábytku dodávajú tejto chalúpke zvláštne čaro. Je presvetlený, žiarivý, útulný a hlavne je tam ticho ako v raji a božský pokoj. Vonku budete počuť zurčanie potôčika.  

Toto bývanie je určené pre jednotlivca, alebo pár, aj keď príležitostne sa na rozkladacom gauči môže vyspať ešte tretia osoba, trvalé bývanie pre troch ľudí nie je reálne. Hľadá sa záujemca, ktorý vie aj priložiť ruku k dielu, a niektoré veci na pozemku si urobiť aj sám. Pôda je úrodná, na pozemku je slnko takmer celý deň, dariť sa bude vysadenej zelenine aj kvetom, ak by ste sa chceli realizovať. 

Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
20 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Zastavaná plocha:
24 m2
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod

Pozrieť na mape