Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 4 izbový byt pôvodný stav, 84 m2 s veľkou loggiou v centre mesta, na ulici Sabinovská v Prešove

Prešov
139 900 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Obchody
  • MHD
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj tento veľký 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, na ulici Sabinovská, neďaleko pošty. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí z piatich, je kompletne vyprataný, pripravený na rekonštrukciu. V byte prebehla výmena okien, ostatné veľmi zachovalý a udržiavaný stav. 

V byte sú tapety, nalepené rovno na panel (už teraz sa samé odlepujú),  kovové zárubne (dajú sa bez poškodenia panelu) rozobrať, v nich sú pôvodné interiérové dvere, linoleum. Jadro je panelové, pôvodné obkladačky sú do 2/3 výšky kúpeľne. Výmena bude veľmi jednoduchá. V kúpeľni je vaňa, WC, umývadlo, plus ďalšie WC je samostatné. 

Kuchyňa má pôvodnú potravinovú skriňu a kuchynskú linku. Pri kuchyni sa nachádza jedáleň, ktorá má dostatok priestoru pre veľký stôl a častokrát slúži (po výmene kuchynskej linky) na vytvorenie druhej časti kuchyne.

Z jedálne je vstup do presvetlenej obývačky, kde bez problémov umiestnite aj sedačku veľkých rozmerov. Ak sa rozhodnete pre sedaciu súpravu menších rozmerov, vznikne ešte aj dostatok miesta na pracovný kútik. Loggia má výhľad na stromy pred bytovým domom a vzdialenosť oproti stojacich bytových domov cez cestu je tak veľká, že Vám nikto nenarúša súkromie.

V spálni, do ktorej je vstup z obývacej izby je po celej šírke steny priestor na vstavanú skriňu. 
2 ďalšie izby sa nachádzajú pri vstupe do bytu - izba bližšie ku vchodovým dverám je o trochu väčšia. Všetky 3 spálne sú orientované do vnútrozemia bytového domu. 

V priestrannej chodbe v budúcnosti bude dostatok priestoru oproti dverám do kúpeľne a WC umiestniť skriňu na kabáty, botník, komodu, vešiakový panel, zrkadlo atď. V chodbe je dostatok priestoru na pohodlné odloženie oblečenia a obuvi.

Tento byt spĺňa všetky dôležité kritériá pre bývanie. Je dokonale rozdelený pre súkromie celej rodiny, Kúpa je možná ihneď, k dispozícii bude podľa dohody po vyplatení kúpnej ceny. Pre seriózneho záujemcu s rýchlym financovaním ponúkame možnosť primeranej zľavy.

Pre bližšie informácie a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
84 m2
Úžitková plocha:
88 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape