Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Voľná izba od 1.9.2023...PRENÁJOM SAMOSTATNEJ IZBY V RODINNOM DOME SO ZÁHRADOU, JESENSKÉHO ULICA

Prešov
300 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • MHD

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom samostatnú izbu v 4 izbovom rodinnom dome, v širšom centre mesta, ulica Jesenského. Na prízemí sa nachádzajú dve veľké nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, ďalšie samostatné WC. Pri vstupe do domu je veranda, kde sú vešiaky, botníky, stoličky. Potom sa vchádza do chodby, ktorá má vpravo vstup do kuchyne, spoločnej pre celý rodinný dom (4 izby). Je zariadená a vybavená spotrebičmi, a chladničkou. V ľavej časti chodby sú dve samostatné nepriechodné zariadené izby. Momentálne voľná už iba jedna izba. Nájomníci týchto dvoch izieb majú spoločnú kúpeľňu s vaňou a WC a ďalšie samostatné WC.
Na poschodí sú dve izby, jedna veľká - pre 2-3 osoby, druhá malá - pre jedného (malá izba zariadená - posteľ, skriňa, stôl, stoličky. Veľká izba je tiež zariadená, posteľ, gauč, skriňa, skrinka pod TV, stôl, stoličky. Ku každej izbe je jeden úložný priestor, ktorý sa dá zamknúť - o rozmere cca 1,2 m x 3 m. Taktiež majú spoločnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom, a WC. Na konci chodby je výstup na balkón, kde si môžete v kľude posedieť, ak nechcete ísť dolu do záhrady.
Užívanie záhrady na oddych a grilovanie je možné.

Na dome prebehla v roku 2021 kompletná rekonštrukcia, t.j. nové plastové okná, nové omietky, dvere a podlahy, elektroinštalácia a vodovodné inštalácie po výmene, taktiež nová sanita, kuchyňa, vytvorenie novej kúpeľne na poschodí.

Pozemok je rovinatý, rastú tam ovocné stromy a hrozno. Je tam spevnená plocha pre záhradný nábytok.
Tento dom pre jeho polohu, rozmery izieb, hodnotím ako veľmi perspektívny. Neobmedzený internet je zavedený. Prenájom je možný ihneď. Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu a prvého nájmu naraz. Cena je vrátane všetkých energií a neobmedzeného internetu. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
200 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape