Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaný ...Na predaj 7 izbový rodinný dom s garážou v skvelej tichej lokalite mestskej časti Šidlovec

Prešov
349 000 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • Krb
  • Altánok

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v tichej lokalite na ulici Jánošíkova. Dom je kompletne vybavený a zariadený. Pozemok je oplotený plotom s otváracou bránou na vstup autom do garáže so zhrňovacou bránou, ktorá je súčasťou domu. Nachádza sa hneď pri hlavnej ceste, v blízkosti zastávky MHD. 

Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2009. Odvtedy prebiehali len menšie úpravy a údržba a výmena dôležitých súčastí, ako je napr. plynový kotol, ktorý bol nahradený novým v minulom roku.

Predná časť pozemu je nádherne upravená, chodník je vykladaný kameňmi, udržiavaný trávnik, kríky a okrasné dreviny oddeľujú dom od cesty tak, že je zachované súkromie obyvateľov. 

Pri vstupe do domu sa nachádza predsieň s úložnými priestormi na oblečenie a obuv. Ďalej je hala, z ktorej sa vstupuje do kúpeľne s WC a umývadlom. Nachádza sa v nej aj vanička sprchovacieho kúta, rodina však využíva kúpeľňu na poschodí, takže táto je len "pracovná", na umývanie vecí do záhrady. Pri kúpeľni sa nachádza hosťovská izba, orientovaná do prednej časti pozemku. Je dostatočne veľká pre jednu až dve osoby. 

Hale dominuje nádherné schodište z masívneho dreva, a s kovovým dekoratívnym zábradlím, pod ktorým je umiestnený kozub s prieduchmi do izieb na hornom poschodí. 

Obývačka nadštandardne veľkých rozmerov je otvorená, polovičným múrikom je oddelená od jedálenskej časti, ktorá je prepojená s kuchyňou, ako keby "za rohom". Kuchynská linka je veľká, v tvare L, ukončená barovým pultom, disponuje množstvom pracovnej plochy a vstavanými spotrebičmi. Celý priestor prízemia pôsobí otvorene, a napriek tomu je logicky rozdelený. Z obývacej aj z jedálenskej časti sú dvere na prestrešenú terasu.  

Terasa tvorí vstup na pozemok, ktorý má rozlohu 677 m2, jeho väčšia časť je rovinatá, zvyšok terasovite upravený a osadený okrasnými kermi, stromami, kvetmi. Chodníčkom po pravej strane pozemku sa dostávame na jeho hornú časť, kde sú ovocné kríky, stromy a skleník. 

Na pozemku sa nacháza altánok s posedením na grilovanie a dostatok miesta na hojdačky, trampolínu, prípadne bazén. 

Vstup do garáže je aj zo zadnej strany pozemku, najprv je vstup do technickej miestnosti, a dvemi vchádzame do garáže. Aktuálne sa v nej auto neparkuje, je tam posilňovňa.   

Okolo domu je prechod na pozemok z oboch strán.

Zo zadnej časti záhrady je nádherný výhľad na rodinný dom - 2x izba na poschodí, obe prepojené prestrešeným balkónom, na prízemí vidno okno jedálne, a obývačky.

Dispozícia poschodia:

Po vstupe na poschodie sa pred nami otvára krásny presvetlený priestor v tvare L. Rovno sa nachádza kúpeľňa so zošikmeným stropom, pod oknami je osadená vaňa. V rohu kúpeľne po ľavej strane dverí je sprchovací kút, za ním umývadlo so skrinkou, komoda. Za dvermi sa nachádza plynový kotol na vykurovanie a práčka. 

Pri kúpeľni je spálňa so šatníkom a výstupom na balkón. Okná a balkón sú orientované do prednej časti domu. Spálňa je veľká, s dostatkom malého nábytku, TV, posuvnými dvermi so zrkadlom je oddelený priestranný šatník s regálmi na ukladanie aj na vešanie. Okno šatníka je orientované na bočnú stranu domu. 

WC na poschodí je oddelené, s malým umývadlom, nachádza sa vedľa kúpeľne. 

V druhej časti chodby sú vstupy do ďalších 4 izieb. Dve izby sú s výhľadom do záhrady a s balkónom, druhé dve izby sú v bočnej časti domu, sú menšie, aktuálne jedna využívaná len ako šatník, a dali by sa spojiť odstránením jednej priečky do jednej veľkej priestrannej. V izbách na poschodí sa nachádzajú vstavané skrine. 

Zo strednej časti sa v strope nachádzajú sťahovacie schody, ktoré vedú do podkrovia s množstvom ďalšieho úložného priestoru. 

Dom pri predaji môže ostať čiastočne zariadený. Nie je zaťažený žiadnou ťarchou, je možná kúpa prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám automaticky vybavíme. Pri serióznom záujme a preverenom financovaní je možná dohoda na cene. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
130 m2
Úžitková plocha:
260 m2
Plocha pozemku:
677 m2
Zastavaná plocha:
130 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
7
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
12 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape