Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zaria resort Zanzibar - dovolenkový prenájom bungalovu so záhradou pre 2-3 osoby D16

80 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám prenájom tohto rozprávkového domčeku pre pár, prípadne pre troch (prístelka na rozkladacom gauči), v novom rezorte Zaria v oblasti Pwani Mchangani - severovýchod ostrova Zanzibar. Letenky si kupujete sami, podľa termínu, ktorý Vám vyhovuje.  Cena prenájmu za malý bungalov pre 2 osoby je 80 eur/noc, pre 3 osoby 120 eur/noc, čo je veľmi výhodné, lebo za 40 Eur na osobu sa v takej tesnej blízkosti pri mori ubytujete len ak ste veľký čarodejník.  Ak je Vás viac, v ponuke je aj veľký bungalov pre 4 osoby za 160 eur/noc. Pozrite ostatné ponuky na tejto web stránke. Každý domček je vybavený kuchyňou so všetkým čo potrebujete na prípavu menšieho jedla - varná doska, hrnce, panvica, šálky, poháre, kanvica, chladnička s mrazničkou. Nakúpite si potraviny - pešou chôdzou 5 min od rezortu - v potravinách je skvelý výber za výhodné ceny, taktiež pri potravinách je aj pekárnička a stánok so zeleninou a ovocím, takže hladní určite nezostanete. V blízkosti je taktiež obchod s alkoholom. Na pláži je super reštaurácia s priaznivými cenami. Takže si začnite hľadať letenky, a o strechu nad hlavou budete mať postarané. 

A dôležitá vec, slovensky hovoriaci prevádzkovatelia, zabezpečenie výletov, taxi, atď. Wifi v rezorte je, a po vonku si kúpite 12 GB zanzibarskú kartu za 8 usd, stačí Vám na 2 týždne. Bezproblémová komunikácia s domovom prostredníctvom Viberu, Wattsappu, FB, Insta atď. Na menej ako 10 dní tam ani nechoďte, lebo budete ľutovať a nebude sa Vám chcieť odtiaľ odísť.

V prípade záujmu o prenájom viacerých bungalovov pre skupinku - od 6 ľudí - je možné zabezpečiť full servis, tzn: za cenu 650 USD na 8 dní a 7 nocí je v cene zahrnuté: transfery z letiska a na letisko keď sa budete vracať domov, ďalej polpenzia - raňajky, a večere, a 3 výlety - každý z nich obsahuje 2 až 3 miesta, na ktoré sa oplatí pozrieť. 

Prvý výlet je návšteva hlavného mesta Stone town, Prison island - mega veľké suchozemské korytnačky, ktoré kŕmite šalátom z ruky, a farmu s korením. 

Druhý výlet je Jozani forest - dažďový prales s poznávaním zvierat, ktoré tam žijú - hlavne rôzne druhy opíc, ktoré sú priateľské a radi sa fotia a The Rock Restaurant - špeciálna reštaurácia, ktorú zalieva príliv, a počas prílivu sa do nej dá dostať iba loďkou. Počas odlivu k nej kráčate po suchej bielej pláži. 

Tretí výlet je Kendwa - prekrásna dlhá pláž s množstvom reštaurácií, obchodíkov so suvenírmi, a pozorovanie západu slnka. 

Web stránka rezortu: https://www.zariazanzibar.com/

Pre bližšie informácie volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Celková plocha:
40 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Podlahová plocha:
40 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Krb:
nie
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Pozrieť na mape

Virtuálna prehliadka