Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajatý do 1.9.2024...Novostavba 4 izbového bytu v centre mesta Prešov, blízko OC Novum

Prešov
1 000 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom skvelý 4 izbový byt v novostavbe bytového domu na Kúpeľnej ulici, pri základnej škole. Nachádza sa na prízemí. Príslušenstvo bytu tvorí kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, spálňa, obývacia izba a 2x izba. Byt je čiastočne zariadený, 2 izby prázdne. V predsieni je dostatok priestoru na vešiakovú stenu, šatníkovú skriňu, botník. Kuchyňa je plne vybavená vrátane spotrebičov, , kuchynská linka s drezom, indukčná varná doska, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, stôl a stoličky. Kuchyňa je prepojená s obývačkou s terasou, ktorá je prestrešená a má dostatok priestoru na záhradný nábytok.

V obývačke je TV stena, TV, rozkladacia rohová gaučová súprava, konferenčný stolík. Z obývačky je vstup do ďalšej izby. 

Do spálne sa vchádza z predsiene, je tam vysoká manželská posteľ s osvetlením, veľká skriňa s posuvnými dverami a výstup na terasu. 

Vedľa spálne, taktiež so vstupom z predsiene, je ďalšia izba, nezariadená, taktiež francúzske balkónové dvere. 

Z predsiene ďalej vstupujeme do kúpeľne, ktorá má sprchovací kút, umývadlo, práčku. Nachádza sa tam dostatok miesta na ďalšie skrinky, ak budete potrebovať viac úložného priestoru. 

Samostatné WC s malým umývadlom je hneď v blízkosti vstupných dverí.

Technická miestnosť s tepelným čerpadlom je dostatočne veľká, a poskytne Vám aj úložný priestor napr. na vysávač, žehliacu dosku, stojan na prádlo atď.

Tento byt v úzkom centre mesta, so skvelou dostupnosťou peši kamkoľvek, predstavuje skvelý byt na nasťahovanie.  Na dvore bytového domu je zabezpečené parkovanie, 1 parkovacie miesto je v cene nájmu, v prípade potreby druhého parkovacieho miesta je potrebný doplatok 50 €/mesiac. Brána sa otvára kódom sms. Pozemok s altánkom pred bytom aktuálne nepatrí k bytu. Je spoločným priestorom pre všetkých obyvateľov bytového domu, ktorí ho však vôbec nevyužívajú. Zo strany majiteľa je možné uzavrieť tento pozemok plôtikom a bráničkou, takže by slúžil len pre tento byt, ale požadovaný je v takom prípade doplatok za užívanie pozemku 100 €/mesiac. 

Vstupné dvere do bytového domu majú aj videovrátnik. Obhliadka je možná kedykoľvek. 

Energie a internet sú zahrnuté v cene. Ako zábezpeka bude slúžiť dvojmesačný depozit. Pre seriózneho dlhodobého nájomcu možnosť rozumnej dohody na cene. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
98 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Typ poschodia:
Prízemie
Loggia:
nie
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
12 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape