Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Voľný ihneď....4 izbový byt v nádhernom prostredí blízko lesa Pod Kamennou baňou v Prešove

Prešov
1 000 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom úžasný 4 izbový byt v novostavbe bytového domu Pod Kamennou baňou. Nachádza sa na druhom poschodí. Príslušenstvo bytu tvorí kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, spálňa, obývacia izba a 2x detská izba. Byt je čiastočne zariadený, 2 izby prázdne. V predsieni je dostatok priestoru na vešiakovú stenu, šatníkovú skriňu, botník. Kuchyňa je plne vybavená vrátane spotrebičov, , kuchynská linka s drezom, indukčná varná doska, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, stôl a stoličky. Kuchyňa je prepojená s obývačkou s terasou, ktorá je prestrešená a disponuje sťahovacími roletami proti hmyzu a priamemu slnku.

V obývačke je TV stena, TV, rozkladacia rohová gaučová súprava, konferenčný stolík. Z obývačky je vstup do ďalšej izby. 

Do spálne sa vchádza z predsiene, je tam vysoká manželská posteľ s osvetlením, veľká skriňa s posuvnými dverami, zo stropu je konzola na TV. Francúzsky balkón s nádherným výhľadom do zeleného lesa pôsobí upokojujúco.

Vedľa spálne, taktiež so vstupom z predsiene, je ďalšia izba, nezariadená, taktiež francúzsky balkón s výhľadom.

Z predsiene ďalej vstupujeme do kúpeľne, ktorá má sklenený sprchovací kút, umývadlo na doske, práčku.

Ešte jedno samostatné WC s malým umývadlom je hneď v blízkosti vstupných dverí.

Technická miestnosť s tepelným čerpadlom je dostatočne veľká, a poskytne Vám aj úložný priestor napr. na vysávač, žehliacu dosku, stojan na prádlo atď.

Osvetlenie v celom byte je riešené zabudovanými led pásmi v sadrokartónovom strope. Pôsobí veľmi elegantne a štýlovo, a intenzita svetla je skvelá. 

Tento byt predstavuje špičku na trhu, jednoznačne sa ho oplatí vidieť. Vzhľadom na miminálne investície na dozariaďovanie bytu je vhodná pre bývanie viacerých osôb. Na dvore bytového domu je zabezpečené parkovanie.

V suteréne sa nachádza priestranná murovaná pivnica o rozlohe 9 m2. Vstupné dvere do bytového domu majú aj videovrátnik. V bytovom dome je výťah. Výhľad z terasy je skvelý, posúďte sami. Obhliadka je možná kedykoľvek. 

Energie a internet sú zahrnuté v cene. Ako zábezpeka bude slúžiť dvojmesačný depozit. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
98 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Loggia plocha:
8 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape