Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajatý do 1.6.2024...2 izbový s loggiou byt Marka Čulena, kompletná rekonštrukcia, zariadený

Prešov
600 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • Obchody
  • MHD
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny byt, ktorý je veľmi pekne a vkusne zrekonštruovaný a prebehla v ňom dispozičná zmena, ktorou sa podstatne zväčšila kúpeľňa, a vstup do kuchyne bol presunutý z chodby do obývačky, čím je zabezpečené prepojenie kuchyne s veľkou svetlou obývačkou, a napriek tomu je schovaná "za rohom", takže nie je celý výhľad do kuchyne otvorený. Byt má pekných 53 m2a pôsobí svetlým, vzdušným dojmom. Dispozícia: Vstupná chodba s dostatkom úložného priestoru na oblečenie, botníkom, zrkadlom. Poskytuje dostatok priestoru na pohodlné uloženie si oblečenia a obuvi po príchode domov. Oproti vchodovým dverám je krásna kúpeľňa so sprchovacím kútom, práčkou, umývadlom so zrkadlom a skrinkou na uteráky a kozmetiku. Vedľa kúpeľne je samostatné WC. Vpravo je vstup do spálne, kde sa nachádza obrovská vstavaná skriňa, v ktorej je množstvom ukladacieho priestoru a zo spálne je loggia, orientovaná na rodinné domčeky oproti. V druhej časti chodby je vstup do obývačky a z nej vstup do kuchyne. Kuchyňa je vybavená peknou linkou so spotrebičmi. Nad kuchynskou linkou je do steny kúpeľne osadené okno, ktoré Vám umožní počas dňa pohodlné použitie kúpeľne bez nutného zapínania svetla. Tento byt bol rekonštruovaný so zohľadnením všetkých potrieb rodiny.
V bezprostrednej blízkosti je dosť parkovacích miest, pre pohodlný prístup autom.
Tento byt vzhľadom na jeho polohu jednoznačne odporúčam. Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu. Nie je určený na bývanie s deťmi a domácimi miláčikmi, a taktiež nebude poskytnutý na krátkodobý prenájom (menej ako rok). Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
53 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape