Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajatý 1.5.2024....Prekrásny 2 izbový byt Sídlisko 3, Prostějovská, kompletná rekonštrukcia, zariadený, ihneď pripravený na bývanie

Prešov
650 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • Obchody
  • MHD
  • Luxusný
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom byt, ktorý je luxusne zrekonštruovaný, s vychytávkami, aké sú ozaj potrebné pre maximálne využitie priestoru. Byt je veľký, má 59 m2, pôsobí svetlým, vzdušným dojmom, a bude sa Vám určite páčiť. Dispozícia: Vstupná chodba s vešiakovým panelom, botníkom, veľkou rohovou vstavanou skriňou poskytuje dostatok priestoru na pohodlné uloženie si oblečenia a obuvi po príchode domov. Vľavo je vstup do kuchyne, ktorá je robená na mieru, a disponuje množstvom ukladacieho priestoru na kuchynské potreby. Má plynovú varnú dosku, elektrickú rúru, digestor, mikrolnku, chladničku s mrazničkou. Stôl je napevno ukotvený nad radiátor, s prevzdušňovacou mriežkou, a keby Vám náhodou nestačilo 5 metrov kuchynskej linky, tak stôl môžete použiť ako dodatočnú pracovnú plochu. Kuchynská linka je krásna, jej dizajn podčiarkujú skvelé obkladačky, nasvietené LED pásikom, ktoré sa ľahko udržiavajú.
Obývačka sa nachádza po pravej strane od vstupu do bytu. Súčasťou je gaučová súprava, ktorá sa dá rozložiť na spanie, obývačková skrinková zostava, TV, poličkový regál, konferenčný stolík. Vľavo pri regále bol pracovný stôl, takže aj tento priestor môžete využiť na Váš pracovný kútik. Znížený strop má 3 okruhy svetiel, taktiež sa ako tlmené osvetlenie môže použiť svetlo nad gaučovou súpravou.
Spálňa je samostatná, takisto je v nej 3 dverová vstavaná skriňa, 2x nočný stolík a kontinentálna posteľ s úložným priestorom.
Bytové jadro tvorí kúpeľna a oddelené WC. V kúpeľni v prednej časti je umývadlo a skrinky na uloženie kozmetiky a drobných kúpeľňových potrieb a uterákov, v zadnej časti je sprchovací kút. Sklenená stena oddeľuje práčku od sprchového kúta.
Samostatné WC má vstavanú skriňu v priestore stupačiek. Tam vznikol vybúraním a vyrezaním konštrukcie priestor, kde sa Vám zmestí vysávač, a do siedmich políc si uložíte všetky čistiace prostriedky, prášky, mopy, vedrá, a pomôcky na upratovanie. Stúpačková skrinka je posunutá až dozadu, k WC.
K bytu patria 2 pivnice, jedna plechová a druhá, ktorú používa 6 rodín, a je rozdelená na časti čiarami na zemi.
Tento byt vzhľadom na jeho polohu jednoznačne odporúčam na bývanie. Podmienkou prenájmu je zloženie 2 mesačného depozitu.
Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. Byt je okamžite voľný na nasťahovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
59 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape