Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÝ do 1.1.2024...Na prenájom krásny zrekonštruovaný 2 izbový byt sídlisku II pri Lidli

Prešov
570 €/mesiac
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • Obchody
  • MHD

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii 2022. Nachádza sa na ulici Levočská, na druhom poschodí z dvoch. Priestranný a kompletne zariadený byt ostáva k dispozícii pre budúceho nájomcu v plnej výbave. Vstupná chodba - vešiaková stena, vstavaná skriňa, botník, kúpeľňa - sprchovací kút s poličkou, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, vešiak na uteráky, WC oddelené so samostatnou skrinkou s úložným priestorom a umývadlom, poličky, ktoré poskytujú ďalší úložný priestor.
Plne vybavená kuchyňa má vstavanú indukčnú dosku, elektrickú rúru, umývačku riadu, mikrovlnku, potravinovú skriňu, rohový drez s pultom, chlebník, jedálensky stôl a stoličky, chladničku s mrazničkou. V kuchyni je dostatok priestoru na varenie, a taktiež veľa úložného priestoru na všetko potrebné. Z kuchyne je prechod do kúpeľne.
V obývačke sa nachádza rohová rozkladacia gaučová súprava, konferenčný stolík, skrinková zostava pod TV, nástenné poličky. Z obývačky je prechod hneď aj na loggiu, kde je stolička, poličky a nástenný vešiak.
V spálni je trojdverová skriňa s posuvnými dverami s veľkým množstvom úložného priestoru, jednu časť tejto skrine tvoria zásuvky a dve poličky, manželská posteľ, nočný stolík, nastená polica, písací stôl a kreslo.
Obhliadka možná kedykoľvek. Ako zábezpeka bude slúžiť dvojmesačný depozit. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
50 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape