Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Hotový murovaný 4 izbový dom TERAZ vo vyhotovení ŠTANDARD s pozemkom 500 m2 v FINTICE-GRIBĽOVEC

Fintice
250 000 €
  • Slnečný
  • Pekný výhľad
  • Tiché prostredie
  • MHD
  • Škola, škôlka

Popis nehnuteľnosti

Aktuálne sú na predaj a ihneď k dispozícii 2 rodinné domy vo výbave štandard - tzn. cena je za dom pripravený na bývanie - položené podlahy, dvere, elektrokotol (tepelné čerpadlo za príplatok), obklady, dlažby, sanita, zariaďovacie predmety kúpeľne. V druhom dome možnosť výberu materiálov podľa Vášho želania
Na pozemku sa budú nachádzať všetky IS - elektrina, pripojenie na mestskú vodu aj kanalizáciu, optika.

Stavba je z Ytongu, obvodové murivo hrúbka 300 mm, zateplenie polystyrén 16 cm, omietky štuk.
Okná izolačné trojsklá Rakystav, 1 stranná farebnosť - z vonkajšej strany vo farbe, z vnútornej strany biele.
Príprava na tepelné čerpadlo aj elektrokotol, výber je podľa rozhodnutia budúceho kupujúceho, oba systémy zabezpečujú ohrev vody a kúrenie - podlahové teplovodné (HERZ).
Komín pripravený na kozub Schiedel Stabil 180mm. Strecha PVC fólia 1,5 mm.
Podlahy – podlahový polystyrén a poter. Biela interiérová maľovka – 2x hygienický náter - Primalex Projekt. Dokončená elektroinštalácia, zásuvky a vypínače podľa projektu.
Dispozícia domu od vstupných dverí: predsieň, samostatné WC s umývadlom, vstup do centrálnej časti domu, v ktorej sa nachádza chodbička smerujúca doprava a doľava.
Hneď v strede sa nachádza rodinná kúpeľňa o výmere cca 10 m2, je vybavená prípravou na vaňu, murovaný sprchovací kút so žľabom, umývadlo, príprava na osadenie práčky a sušičky, plus miesto na kotol.

V pravej časti domu - ktorá je vlastne pohľadovou stranou zo vstupu na pozemok - sa nachádzajú 2 priestranné izby (detská, pracovňa) s dostatkom priestoru na vstavané skrine a francúzskymi oknami s otváracími balkónovými dverami. Veľkosť oboch izieb cca 13 m2.

V ľavej časti domu vstupujeme do veľkého otvoreného priestoru obývačky s kuchyňou o výmere 37 m2, z kuchyne je vstup do špajze - 2 m2, z obývačky výstup vonku na terasu. Z obývačky sa vstupuje do spálneso šatníkom, celkovo 16 m2. 
Hypotéku na mieru Vám sprostredkujeme spolu s rezerváciou tejto nehnuteľnosti.
Podrobné info, viac foto a virtuálnu prehliadku hotového zariadeného domu nájdete na stránke www.domygriblovec.sk. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
131 m2
Úžitková plocha:
103 m2
Plocha pozemku:
501 m2
Zastavaná plocha:
132 m2
Podlahová plocha:
103 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
plánuje sa
Terasa:
áno
Terasa plocha:
14 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape

Virtuálna prehliadka