Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Luxusná novostavba šiestich rodinných domov v radovej zástavbe Domaša-Valkov s výhľadom na vodu, uprostred prírody

Bžany
220 000 €
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štýlové novostavby domov vo vyhľadávanej lokalite Domaše - Valkov, v tesnej blízkosti reštaurácie s ihriskami Rumpeľ, postavené z kvalitných materiálov a precízne spracované. 

Ide o sériu šiestich domov a tieto stavby sú v súlade s najmodernejšími technológiami v kombinácii s rustikálnym vzhľadom chaty v prírode. 

Ku každému domu patrí parkovacie miesto, terasa, klimatizácia, podlahové kúrenie, nový kozub, interntové rozvody, na terase vonkajšie osvetlenie, zásuvky na elektrický krb, balkóny. Sú celoročne obývateľné, s veľmi nízkymi nákladmi na energie. Napojenie na obecnú vodu, kanalizáciu, elektrinu. 

Dispozícia:

Vstup na pozemok je priamo autom, niekoľko schodov hore a vstupy priamo do domov. Vchádzame do nádhernej obývacej miestnosti s priznaným dreveným obložením stropu, tehlovým obložením okolo kozuba, presklenená terasa zabezpečuje dostatok svetla a zabezpečuje kontakt s prírodou.

Druhú časť tvorí kuchyňa s jedálňou, dominuje veľký jedálenský stôl, a kuchynská linka na mieru má vstavané všetky spotrebiče. Indukčná varná doska, digestor, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, umývačka riadu, nasvietenie pracovnej dosky led pásom na pohybový senzor - zapína a vypína sa priblížením ruky k senzoru. V kuchynskej linke sa nachádza dostatok úložného priestoru a hneď pri kuchyni sú dvere do samostatnej špajze na uloženie potravín a všetkého potrebného. Ďalšie dvere je toaleta s malým umývadlom. 

Dominantný prvok tvorí masívne drevené schodište na poschodie, pod ktorým sa nachádza chladnička a bojler, je možné tam vytvoriť ďalší úložný priestor. 

Schodište je z kvalitného masívu, je jemne stočené a veľmi pohodlné. 

Na poschodí sa nachádza otvorený priestor rovnakého rozmeru ako obývačka na spodnom podlaží, s dvomi dvermi na balkón. Taktiež klimatizácia, komplet internetové rozvody a množstvo zásuviek, takže rozmiestnenie nábytku je neobmedzené. 

Kúpeľňa je rozmerovo priestranná, nachádza sa v nej sprchovací kút, infrasauna, umývadlo a práčka. Množstvo priestoru na kúpeľňový nábytok dáva možnosť dozariadenia podľa želania budúceho vlastníka. Samostatná toaleta taktiež s malým umývadlom je vedľa kúpeľne. 

V strope sa nachádzajú sťahovacie schody do podkrovia, kam sú vyvedené voda, odpad aj elektroinštalácie, takže po zvážení, že chcete podkrovie využívať tiež na bývanie, stačia už len priečky a sanita a môže tam vzniknúť ďalšia izba s kúpeľňou. V streche sú dve okná na obe svetové strany. 

Prízemie aj poschodie majú identických 41 m2, teda úžitková plocha vnútri domu je 82 m2, plus 22 m2 terasa, 9 m2 balkón a 41 m2 využiteľnej plochy v podkroví. Na terase je zámková dlažba vo farbách jesene, zábradlia z masívu s dekoratívnymi prvkami z prírodných lán, a celá stavba je prepracovaná do najmenších detailov.  

Túto nehnuteľnosť vzhľadom na jej polohu, kvalitu prevedenia a  všetky pridané hodnoty jednoznačne odporúčam. Pre bližšie info  a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
58 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
97 m2
Zastavaná plocha:
57 m2
Podlahová plocha:
125 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
9 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1,5
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
22 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape